Политика за поверителност

Техноконсулт Калчев РК ЕООД се ангажира да гарантира защитата на личните ви данни. Всички данни, които ни предоставяте в този уебсайт и с които можете да бъдете идентифицирани ще бъдат използвани само в съответствие с тази политика за поверителност

Техноконсулт Калчев РК ЕООД се ангажира да спазва Общия регламент за защита на личните данни и Закона за защита на личните данни от 2018г. Правилното и законообразното използване на личната информация, която споделяте с нас е наш приоритет и ние искаме да сте сигурни, че вашите лични данни се съхраняват, обработват и използват безопасно.

Техноконсулт Калчев РК ЕООД може да променя тази политика периодично като актуализира тази страница. За да сте запознати с промените, моля посещавайте периодично тази страница и се запознайте с тях.

01. Данните, които събираме
На този уеб сайт може да събираме следната информация:

- имена и име на фирма

- контактна информация, в това число e-mail адрес и телефонен номер

- данни за използването на този уебсайт, които могат да включват IP адрес, географско местоположение, тип и версия на браузър, операционна система, продължителност на посещението, навигационни пътеки, както и информация за времето, честотата и модела на ползване на услугата. Източникът на данни за използването е Google Analytics. Тези данни могат да бъдат обработвани за целите на анализа на използването на уебсайта. Правното основание за това обработване са нашите легитимни интереси, а именно анализ с цел подобряване на нашия уебсайт и услугите ни.

02. Какво правим с информацията, която събираме
Ние изискваме информация от вас, за да разберем вашите нужди и да ви предоставим по-добро обслужване. Събираме информация поради следните причини:

- поддържане на вътрешни регистри

- за да подобрим нашите продукти и услуги

- за да се свържем с вас по e-mail или телефон

- може да обработваме информацията, която получаваме когато ни изпращате запитване относно нашите продукти. Тази информация може да бъде обработвана за целите на предлагане, офериране, маркетинг и продажба на подходящи за вас продукти и услуги. Правното основание за тази обработка е легитимни интереси.

- Може да обработваме вашите лични данни, идентифицирани в тази политика, когато това е необходимо за установяването, упражняването или защитата на съдебни искове, независимо дали в съдебно производство или в административна или извънсъдебна процедура. Правното основание за това обработване са нашите легитимни интереси, а именно защитата на нашите законни права, вашите законни права и тези на другите.

03. Съхранение и изтриване на лични данни
Имате право на изтриване на личните ви данни без неоправдано забавяне при следните обстоятелства:

- личните данни вече не са необходими във връзка с целите, за които са били събирани или обработени по друг начин.

- оттегляте съгласието си за обработка на данните ви въз основа на съгласие

- обработката е за целите на директния маркетинг

- личните данни са били незаконно обработени

Изключенията от правото за заличаване включват случаите, когато обработката е необходима за спазване на правно задължение или за установяване, упражняване или защита на правни искове.

04. Сигурност
Защитата на вашата информация е от първостепенно значение за нас. За да предотвратим неоторизиран достъп или оповестяване, въведохме подходящи физически, електронни и управленски процедури, за да защитим и подсигурим информацията, която събираме онлайн.

05. Как използваме "Cookies"
Cookie е малък файл, който изисква разрешение, за да бъде поставен на твърдия диск на компютъра ви. След като сте съгласни, файлът се добавя и "бисквитката" помага да се анализира уеб трафика или да ви уведомим, когато посещавате конкретен сайт. "Бисквитките" позволяват на уеб приложенията да ви разпознават като отделни хора. Уеб приложението може да се приспособи към вашите нужди, като събира и помни информация за Вашите предпочитания.

Използваме Cookies, за да идентифицираме кои страници посещавате. Това ни помага да анализираме данните за трафика на уеб страници и да подобряваме уебсайта си, за да го приспособим към нуждите на клиентите. Използваме тази информация само за целите на статистическите анализи и след това данните се премахват от системата.

Като цяло, "бисквитките" ни помагат да Ви предоставим по-добър уебсайт, като ни позволи да наблюдаваме кои страници смятате за полезни и кои не. "Бисквитката" по никакъв начин не ни дава достъп до компютъра ви или информация за вас, различна от данните, които сте избрали да споделите с нас.

Можете да изберете да приемате или да отказвате "бисквитките". Повечето уеб браузъри автоматично приемат "бисквитки", но обикновено можете да промените настройката на браузъра си, за да откажете "бисквитките", ако предпочитате. Деактивирането на "бисквитките" може да ви попречи да се възползвате пълноценно от уебсайта и / или да доведете до технически проблеми, ако конкретна функционалност на сайта изисква тази функция да бъде активирана.

Бисквитките обикновено не съдържат информация, която лично идентифицира потребител, но личната информация, която съхраняваме за вас, може да бъде свързана с информацията, съхранявана в и получена от "бисквитките".

06. Връзки към други уебсайтове
Нашият уебсайт може да съдържа връзки към други сайтове. След като обаче сте използвали тези връзки, за да напуснете нашия сайт, трябва да имате предвид, че ние нямаме контрол върху този друг уебсайт. Поради това не можем да носим отговорност за защитата и поверителността на каквато и да е информация, която предоставяте, докато посещавате такива сайтове, и такива сайтове не се управляват от тази политика за поверителност. Трябва да внимавате и да разгледате политиката за поверителност, приложима към съответния уебсайт.

07. Контролиране на вашата лична информация
Техноконсулт Калчев РК ЕООД няма да продава, разпространява или прехвърля вашата лична информация на трети лица, освен ако нямаме ваше изрично съгласие и разрешение или не сме задължени от закона да го направим. Можем да използваме вашата лична информация, за да ви изпратим информация, която смятаме, че може да ви бъде интересна, ако се съгласите изрично с това.

Можете да поискате подробности за личните данни, които съхраняваме за вас под GDPR. Ако искате копие от информацията, която се съхранява, моля пишете на dataprotection@technoconsultbg.com

Ако смятате, че каквато и да е информация, която съхраняваме, е неточна или непълна, моля, пишете възможно най-скоро на посочения по-горе адрес. Ние незабавно ще коригираме всяка информация, за която е установено, че е некоректна.